www.voedselzandloper-recepten.nl

VZL -Voedselzandloper ReceptenLekker gezond!

Heel veel VZL-recepten!

Beste koker,

Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Margriet Vonk. Ik woon in Rotterdam, ben tekstschrijver van beroep en thuis roer ik graag in de pannen. Wat betreft eten deden wij tot voor kort niets bijzonders: al jarenlang kwamen bij ons de heerlijkste gerechten op tafel. Vlees, vis, vegetarische schotels, pasta's; zeer uiteenlopende groenten. Niks mis mee dus.

Maar sinds de lente van 2012 is er toch wel degelijk het een en ander in ons eetpatroon veranderd. Het begon zo: echtgenoot kwam enthousiast thuis met een boek onder zijn arm: de Voedselzandloper van Kris Verburgh over afvallen en langer jong blijven. (Wil je precies weten waar de Voedselzandloper over gaat, lees het dan.)

Nadat het boek uit was, besloten we het experiment aan te gaan en volgens de Voedselzandloper te gaan eten. In het begin was het een zoektocht naar goede en lekkere combinaties. Want je kunt wel wat gezonde dingen opdienen maar als die niet echt lekker zijn of er niet smaakvol uitzien, ben je snel uitgegeten en zijn je gezonde voornemens ook weer vlug van tafel. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder, heb ik flink wat overheerlijke recepten bedacht die 'Voedselzandloper-proof' zijn. Deze recepten zijn uitgeprobeerd door een groot aantal enthousiaste volgers op de Facebookpagina Voedselzandloper Recepten en ze zijn nu op deze website voor iedereen toegankelijk.

Geniet ervan! En bedenk hoe mooi het is dat lekker zo gezond kan zijn!

margriet-vonk-1Margriet Vonk Voedselzandloper ReceptenMargriet Vonk Voedselzandloper ReceptenMargriet Vonk Voedselzandloper Recepten