www.voedselzandloper-recepten.nl

VZL -Voedselzandloper ReceptenLekker gezond!

Groente is cool!

Een lekker voedselzandloper kookboek!

Groente is cool is prachtig uitgevoerd

Een cool kookboek van Margriet Vonk met meer dan 100 heerlijke VZL-recepten waarmee je voor jezelf, je gezin en je vrienden het hele jaar gezond en lekker kunt koken!

Een recentie door Esther Wiemer van Groente is Cool vind je op 'kinderen kunnen prima anders eten'.

Groente is cool! kan je in elke boekwinkel kopen! (Klik hier voor meer info.)

Bij bol.com vind je ook een digitaal inkijkexemplaar en recensies.

Dit derde VZL receptenboek biedt je heel veel recepten waarmee je voor jezelf en je partner, kinderen en vrienden het hele jaar door gezond en lekker kunt koken. Zonder rood vlees, brood, pasta en geraffineerde suikers. (En wist je dat je toch spaghetti en pizza op tafel kunt toveren?)

Zelf koken is helemaal hot en hip en koken met groenten is cool. Dat is niet zo gek want steeds meer mensen beseffen dat het eten van kant en klare maaltijden en snacks leidt tot overgewicht en allerlei lichamelijke klachten. Ga ook zelf koken, gebruik veel groenten, geniet meer, met smaak en voel je fitter, slanker en minder vermoeid en opgeblazen.

Doordat 'Groente is cool' op een speciale manier is gebonden, blijft het goed open liggen op het aanrecht.

Wees goed voor jezelf en anderen en ontdek ook hoe cool het is om te genieten van een heerlijk gezonde huisgemaakte maaltijd!

Groente is cool is het derde deel van de serie VZL-recepten, maar het is dikker en groter dan de eerste twee delen! Het formaat is 24 bij 17 cm en het heeft 192 pagina's. Het heeft ook een index! En doordat het op een speciale manier is gebonden, blijft het goed openliggen op de keukentafel. Dat is handig tijdens het koken!


Of koop Groente is cool online bij bol.com of bij Ako (gratis verzending) of Bruna