www.voedselzandloper-recepten.nl

VZL -Voedselzandloper ReceptenLekker gezond!

VZL-recepten (voorjaar-zomer)

Een lekker voedselzandloper kookboek!

De voorjaar-zomer editie van VZL-recepten is UITVERKOCHT.

Gelukkig is het derde deel van de VZL-recepten reeks nog volop verkrijgbaar: Groente is cool! Net zoals de herfst-winter editie (de derde druk).

VZL-recepten: Groenten in de hoofdrol

Met zijn boek ‘De Voedselzandloper’ heeft de Belgische arts Kris Verburgh heel wat losgemaakt. Veel Nederlanders en Belgen willen hun voedingspatroon veranderen, voedselzandloper-proof maken, maar hoe doe je dat?

Lekker koken voor je hele gezin zonder pasta, rijst, aardappelen, rood vlees en suiker, kan dat wel? Jazeker, dat kan. Probeer de recepten uit dit boek maar eens!

VZL-recepten (voorjaar-zomer) - een lekker voedselzandloper kookboek, groenten in de hoofdrol.

In deze voorjaar-zomer editie van VZL-recepten gaat het om elke dag lekker en gezond koken en eten! Dit receptenboek geeft je veel ideeën en tips om te koken zonder brood, pasta, rijst, aardappelen, rood vlees, koemelk en geraffineerde suiker.

Margriet Vonk heeft voor dit 2e VZL-receptenboek ook weer heel veel uren in haar eigen keuken gestaan om recepten uit te proberen, te proeven, te fotograferen en te beschrijven. Het resultaat is een nieuw boek. Nu met de allerlekkerste soepjes voor voorjaar en zomer; heerlijke hoofdmaaltijden, zomerse drankjes, hartige taarten met verrassende vulling. Natuurlijk zijn er voor de zoete afwisseling ook zalige tussendoortjes! Nieuw is het hoofdstuk salades. Want vooral als de zon schijnt, wil je naar buiten met je picknickmand en gezond genieten en smullen van slanke salades!

  1. Seizoensrecepten (voorjaar-zomer editie)
  2. Goed geteste vervangers voor bijvoorbeeld bladerdeeg, pasta, rijst, aardappelen, rood vlees
  3. Originele, verrassende recepten
  4. Voor genieters, geschikt voor het hele gezin
  5. Niet moeilijk om te maken
  6. Ingredienten die je meestal in elke supermarkt kunt kopen

Opnieuw krijg je zon 100 kansen om gezond en gevarieerd te eten. Heerlijke recepten zonder suiker en ongezonde vetten! Makkelijke recepten die je elke dag kunt maken en waarvan je ook je gezin of vrienden mee kunt laten smullen.

Duizenden Facebook- en websitevolgers uit België en Nederland hebben de recepten al voorgeproefd en zijn laaiend enthousiast!