Gewokte spinazie met asperges en radijs
Heel erg lekker en gezond!
- 250 gram wilde spinazie
 - 8 witte asperges
 - 8 radijzen
 - taleggio
 - 3 tenen knoflook
 - olijfolie
 - zout
 - peper
 

Dit is een recept in de serie liefde en toewijding. Zet eerst alles klaar voordat je gaat koken. Schil 8 witte asperges vanaf de kopjes met een kaasschaaf tot onderaan en snijd de houtige einden ervan af. Kook de asperges in ongeveer 15 minuten met wat zout gaar; laat uitlekken. 2 zoete aardappels schillen en in plakken snijden en met wat olijfolie bakken met zout en peper tot ze gaar zijn; zachtjes laten garen en er een handjevol platte peterselie en ongeveer 40 gram taleggio aan toevoegen; ondertussen wat tenen fijn gehakte knofloof in een hapjespan in olijfolie laten fruiten en de spinazie in delen eraan toevoegen; spinazie laten uitlekken; peper en zout erbij; de asperges erbij en de radijzen en alles even kort opwarmen met de plakjes taleggio en serveren met de gebakken zoete aardappel.
