VZL -Voedselzandloper ReceptenLekker gezond!

Groenten-tomatensaus met gegrilde Victoriabaars

Gezonde vis en courgette en venkel.

  • 1 rode peper
  • 1 venkel
  • 1 courgette
  • 250 gram kastanjechampignons
  • 2 tomaten
  • 2 knoflooktenen
  • 2 dl tomatensaus
  • zout
  • peper
  • olijfolie
Groenten-tomatensaus met gegrilde Victoriabaars

Lekker recept voor 2 personen. Snijd de rode peper heel fijn (haal de zaadjes eruit). Dompel de tomaten onder in heet water, ontvel ze en haal de pitjes eruit. Snijd de venkel, de courgette, de kastanjechampignons en de tomaten en de knoflooktenen heel fijn. Bak in een hapjespan in wat olijfolie de peper met de venkel, courgette en champignons gedurende een paar minuten en voeg de tomaten en knoflook toe, na weer een paar minuten doe je er de tomatensaus bij met zout en peper naar smaak en verwarm je de saus met een deksel op de pan. Snijd van een groot stuk Victoriabaars filets. Wrijf ze in met zout en peper en bak ze in olijfolie in een grilpan.

www.voedselzandloper-recepten.nl