VZL -Voedselzandloper ReceptenLekker gezond!

Kabeljauw met groenten

Lekker en gezond vis recept met prei, tomaat, paprika, ui, knoflook en kruidenkaas.

  • een stuk kabeljauw van ongeveer 500 gram
  • 2 preien
  • 2 knoflooktenen
  • 2 uitjes
  • 1 rode paprika
  • 2 tomaten
  • lekker veel zachte kruidenkaas
  • een handje verse oregano
  • zout
  • peper
  • sojaroom
Kabeljauw met groenten

Kabeljauw met groenten voor 3-4 personen. Dep een stuk kabeljauw van ongeveer 500 gram goed droog. Snijd 2 preien in ringetjes. Vet een ovenschaal in en leg de prei op de bodem. Bestrijk de vis met lekker veel zachte kruidenkaas. Snijd de vis doormidden en leg de stukken op de prei. Fruit in een hapjespan 2 fijn gesneden knoflooktenen, 2 gesnipperde uitjes en 1 in stukjes gesneden rode paprika. En een handje verse oregano. Voeg zout en peper naar smaak toe. Giet er wat sojaroom bij. Leg het paprikamengsel op de vis. Verdeel 2 in plakken gesneden tomaten over het paprikamengsel. Smeer er nog wat kruidenkaas over. Zet de schotel 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.

www.voedselzandloper-recepten.nl