VZL -Voedselzandloper ReceptenLekker gezond!

Jonge bladsla met geitenkaas

Sla met een bijzondere dressing van mosterd en sinaasappelsap.

  • jonge bladsla
  • zachte of harde geitenkaas
  • olijolie extra vierge
  • halve sinaasappel
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 eetlepel citroensap
Jonge bladsla met harde geitenkaas. Met een warme dressing met mosterd en sinaasappelsap.

Doe de jonge bladsla in een slaschaal en voeg er kleine stukjes harde of zachte geitenkaas aan toe. Maak een warme dressing van 2 eetlepels olijfolie (extra vierge), sap van een halve sinaasappel, 1 eetlepel mosterd en 1 eetl citroensap. Zachtjes opwarmen, goed roeren en over de sla verdelen. Smaakt heerlijk bij Tsimmes en kippenppot.

www.voedselzandloper-recepten.nl