VZL -Voedselzandloper ReceptenLekker gezond!

Kapucijnerschotel met pesto: gemakkelijk en snel

Groentenschotel met kipfilets.

  • 2 scharrelkipfilets
  • 2 kleine struikjes broccoli
  • 1 rode paprika
  • een grote pot uitgelekte kapucijners
  • 2 eetlepels groene pesto
  • zout
  • peper
  • paprikapoeder
  • olijfolie
Kapucijnerschotel met pesto: gemakkelijk en snel

Dit Voedselzandloper gerecht maak je gemakkelijk en snel. In plaats van kip kun je ook champignons en/of geraspte kaas toevoegen. Verse kruiden passen ook goed in deze schotel. Het recept: 2 scharrelkipfilets in stukjes snijden en rondom bruin bakken in wat olijfolie. De kip uit de pan halen en op een bord leggen. 2 kleine struikjes broccoli in roosjes snijden en wassen. Rode paprika wassen en in stukjes snijden. In de olijfolie waarin de kip gebakken is, de broccoli roerbakken tot ze bijna beetgaar is en de paprika toevoegen. Een grote pot uitgelekte kapucijners toevoegen met 2 eetlepels groene pesto, zout, peper en paprikapoeder en lekker doorwarmen met de kip erbij. Heerlijk eenvoudig en voedzaam!

www.voedselzandloper-recepten.nl