VZL -Voedselzandloper ReceptenLekker gezond!

Kipfilet met courgette en wilde perziken

Een gezond eenpansgerecht volgens de voedselzandloper.

  • 1 dubbele kipfilet
  • 1 flinke ui
  • 1 courgette
  • 1 blik witte bonen
  • 2 wilde perziken
  • tabasco
  • zout
  • peper
  • Italiaanse kruiden
Kipfilet met courgette en wilde perzikken

In de serie eten in 1 pan, een recept voor 2 personen: 1 dubbele kipfilet in stukjes snijden, op smaak brengen met zout, peper en italiaanse kruiden en in wat olijfolie aan beide zijden goudbruin bakken en even weg leggen. 1 flinke ui in kleine stukjes snijden, zachtjes laten garen en 1 in stukjes gesneden courgette toevoegen en daarna 2 ontpitte, gewassen, in stukken gesneden wilde perziken mee laten garen. De uitgelekte witte bonen toevoegen. De kip weer toevoegen, nog wat tabasco erbij en lekker warm opeten.

www.voedselzandloper-recepten.nl