VZL -Voedselzandloper ReceptenLekker gezond!

Soep van ongepureerde voorjaarsgroenten

Gezonde soep met venkel, tomaat, peulen en tuinerwtjes.

  • 800ml bouillon
  • driekwart venkel
  • 2 tomaten
  • een handjevol tuinerwtjes (uit de diepvries)
  • 75 gram peulen
  • een handvol rucola
  • wat peper
  • wat extra gerijpte kaas
Soep van ongepureerde voorjaarsgroenten

Soep van ongepureerde voorjaarsgroenten. Aangenaam lekker! Zo maak je deze overheerlijke soep: Maak een bouillon van 800 ml. Snijd 3/4 venkel in reepjes. Haal wel de harde kern eruit. Ontvel 2 tomaten en snijd ze in kleine stukjes. Neem een handjevol tuinerwtjes ( uit de diepvries) en snijd 75 gram peulen klein. Doe eerst de venkel en de erwtjes in de soep. Voeg na een minuut of 5 de tomaten en de peulen toe en een handvol rucola. Laat de soep nog 5 minuten zacht garen. Voeg wat peper toe. Rasp wat extra gerijpte kaas. Schep de soep in de kommen en strooi de kaas erover.

www.voedselzandloper-recepten.nl