VZL - Voedselzandloper Recepten Lekker gezond!

Lees op je mobiel

Courgettesoep met zalm en peterselie

Courgettesoep met zalm en peterselie, een heerlijk hartverwarmend lunchgerecht

courgettesoep-met-zalm-en-peterselieDit recept uitprinten (pdf, zwart/wit, zonder foto's)

Een half bolletje knoflook fijn snijden en 2 rode uien snippperen en zachtjes fruiten; 2 courgettes in stukken snijden, even mee bakken, water toevoegen (1-1,5 liter), bouillonpoeder, peper en kurkuma toe voegen; soep aan de kook brengen en 20 minuutjes op een zacht vuurtje laten staan; ondertussen 1 stukje zalmfilet licht invetten met olie en ongeveer 7 minuten in de oven op 175 graden; de vis in stukjes trekken; een handvol peterselie fijn snipperen; de soep van het vuur halen en het mengsel pureren met een staafmixer; serveer de soep met de vis en de peterselie.


Nieuwe Voedselzandloper recepten:

Webmaster:
Copyright © 2012-2014 Margriet Vonk. De teksten op deze website mogen niet gebruikt worden zonder toestemming. Alle recepten zijn gebaseerd op het boek 'De Voedselzandloper, over afvallen en langer jong blijven' van Kris Verburgh.

Laatst gewijzigd: 24-11-2013 Online sinds: 23-12-2012