VZL -Voedselzandloper ReceptenLekker gezond!

VZL-Vesuvius (lunch)

Een omelet met tomaat, kastanjechampignons en prei.

  • een half preitje
  • 1 tomaat
  • 4 kastjanjechampignons
  • olijfolie
  • zout
  • peper
  • mediterrane kruiden
  • 2 eitjes
  • geraspte kaas
VZL-Vesuvius omelet

Zo maak je je eigen Vesuvius! Snijd een half preitje in ringetjes en 1 tomaat in kleine stukjes en snijd ook 4 schoongeborstelde kastjanjechampignons in stukjes. Bak de prei zachtjes in wat olijfolie met de champignons en doe na een paar minuten de tomaat erbij in een hapjespan met wat zout en peper en mediterrane kruiden. 2 eitjes loskloppen met zout en peper en een omelet bakken. Dus aan beide kanten. Doe de omelet op een bord en stapel een mooi bergje van de groenten. Doe er een beetje geraspte kaas over. Superlekker!

www.voedselzandloper-recepten.nl